Henry Isle
Postituste arv : 18 Liitus : 29/06/2014
| Pealkiri: Henry suhted Esm Juun 30, 2014 12:52 pm | |
| Sõbrad:
Tuttav: Sinuga on tore vahest rääkida. Tavalised sõbrad: Sinuga on äge niisama väljas käia. Parimad sõbrad: Ma ei tea, mida ma sinuta teeksin! Sõbra sõber: Oota, kuskilt tean sind... Ahjaa, sa oled ju tema sõber. Lapsepõlve sõber: Olid mu hea sõber juba lapsepõlves. Head sõbrad: Teame teineteist juba kaua. Nagu perekond:Sa oled mulle perekonna eest.
Armastus:
Salajane armastus: Sa meeldid mulle väga, kuid ma ei julge seda sulle öelda. Sisse Võetud: Do you actually know how cute you are? Praegune kaaslane: Hetkel on kõik täiuslik. Tõeline armastus: Sa oled see õige. Silmarõõm: Üks pilk sulle ja juba on korda läinud päev. Mõlemapoolne armumine: Sa armastad mind ja mina sind, kuid kumbi ei julge seda öelda.. Keelatud: Meie armastus on keelatud. Salajane: Keegi ei tohi teada... Ühepoole armumine: Sa meeldid mulle, aga mina sulle mitte.. Endine: Kunagi meeldisid mulle.
Vaenlased:
Tüütu: Ära käi mulle koguaeg närvidele!! Vaenlased: Hoia eemale või ma löön! Ebameeldiv: Sa lihtsalt ei meeldi mulle. Vihavaenlane: Tahaks sulle tõesti kallale tulla! Surmavaenlane: Sure maha! Vältimine: Kõnnin sinust suure kaarega mööda. Kartmine: Ma kardan sind. Armukadedus: Meile meeldib sama inimene... Talumatu: Sa käid mulle närvidele! Kadedus: Kadestan sind. Usaldamatus: Ma ei usalda sind. Ühepoole viha: Ma vihkan sind! Kahepoole viha: Sa tead, et ma vihkan sind ja sina mind. Jälestus: Kuidas sa saad NII rõve olla?
Perekond:
Ema: Ma pole enam väike tita, ma saan ise ka hakkama! Isa: Mida ma jälle tegin!? Saa aru, et ma pole enam see sama väike laps! Väike õde: Vahepeal käid tõesti närvidele, aga muidu oled väga kallis. Suur õde: Olid mulle väiksena eeskujuks. Väike vend: Mulle käib närvidele kui sa ringi jooksed, ning karjud, aga oled ikkagi mu väike vend. Suur vend: Lõpeta juba mu kiusamine!! Onu: Veel kommi palun.. Tädi: Sa räägid liiga palju.. Vanaisa: Toetun diivani käsitoele ning kuulan õhinal su lugusid . Vanaema: Ei vanaema, ma ei taha kudumist õppida!
Kui soovid suhetesse saada, siis täida ankeet: Nimi: Kes tahad olla: Miks:
Nimekiri:
Viimati muutis seda Henry Isle (Esm Juun 30, 2014 4:06 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Heinord Vsjoh
Postituste arv : 306 Liitus : 24/06/2014
| Pealkiri: Re: Henry suhted Esm Juun 30, 2014 3:49 pm | |
| kes tahad olla:Tõeline armastus |
|
Henry Isle
Postituste arv : 18 Liitus : 29/06/2014
| Pealkiri: Re: Henry suhted Esm Juun 30, 2014 4:12 pm | |
| |
|
Elyssa Johnson